You need to upgrade your Flash Player

Clash of the Titans se lanseaza pe 2 aprilie in America

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 4.67 out of 5)
Loading ... Loading ...

Tag-uri:

Clash of the Titans se lanseaza pe 2 aprilie in America

Filmul care vrea să reprezinte lumea din mitologia greacă, “Clash of the Titans” intra in actiune cu o luptă între războinici umani şi un scorpion gigant. Apoi, eroul nostru, Perseu, trebuie să învinga monştrii din ce în ce mai letali intr-o aventura pentru a scăpa omenirea de zeii cruzi.

Warner Bros. care elibereaza filmul vineri (2 aprilie), ar trebui să profite, incasand o multime de bani la nivel mondial cu această aventură fantezista.Totusi filmul are un inconvenient major, mai ales acum, când 3D este la moda, pentru ca are un departament slab în acest sens si  va adauga ulterior în postproductie, 3D

Este păcat ideea nu a avut loc in preproductie, ca oportunităţi pentru 3D real există în aproape fiecare cadru. Lumea filmului mitologică, un peisaj accidentat – a fost filmata în Tenerife (o insula statiune de pe coasta Africii),  iar alte bătălii, între bărbaţi şi fiarele care umplu ecranul in Ţara Galilor şi Etiopia.

Perseu este fiul lui Zeus muritor (Liam Neeson), rege al zeilor. Crescut de oameni, el insistă ca aparţine acestora, dar va avea nevoie de puteri divine de salvare a omenirii într-o dublă confruntare între zei şi bărbaţi şi între Zeus şi fratele său, razbunator, Hades (Ralph Fiennes), zeu al lumii intunericului.

Povestea il trimite pe Perseu, in gasirea salvarii Argos-ului, leagănul civilizaţiei, cat si pe Printesa Andromeda (Alexa Davalos), al cărui sacrificiu ar putea potoli mânia zeilor.

Escortat de putini luptatori condusi de Draco (Mads Mikkelsen), Perseus trebuie să se confrunte in călătoria sa cu un rege transformat intr-un monstru hidos (Jason Flemyng), scorpion dezlantuit, cu Medusa – jumătate om, jumătate şarpe şi, în final, cu cel mai mare monstru – Kraken.

Nu e uşor, cu siguranţă,sa fii un semizeu. Cel puţin alături de el are un ghid spiritual şi un înger păzitor, Io (Gemma Arterton), care arata demential.

Originalul “Clash of the Titans” (1981) a fost un ultim succes pentru Ray Harryhausen, regele Stop-motion-ului din anii 50, 60 si 70, ulterior fiind depasit in efecte speciale de catre Star Wars al lui George Lucas.

Speram ca Infruntarea Titanilor din 2010 sa ne incante in efecte speciale si sa depaseasca asteptarile noastre!

Lasa un mesaj